Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sneaker House Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 3 pareri
Perie Shou Premium - High
4999 lei
Brand
SHOU
Cod produs
SHOUHigh
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Shou High este o perie de curatat talpile incaltamintei cu duritate mare, conceputa pentru a indeparta murdaria si resturile de pe talpa incaltamintei. Aceasta perie este ideala pentru curatarea talpilor incaltamintei sport sau pentru drumetii, deoarece perii sai extrem de rigizi si puternici pot elimina cu usurinta resturile de noroi, nisip sau alte impuritati.

Manerul ergonomic al periei Shou High asigura o priza ferma si confortabila, astfel incat sa puteti curata cu usurinta talpile incaltamintei. Peria este realizata din materiale de calitate superioara, astfel incat sa fie rezistenta si durabila.

Aceasta perie de curatat talpile incaltamintei este perfecta pentru persoanele care sunt preocupate de igiena si curatenia incaltamintei lor. Cu SHOU HIGH, puteti mentine talpile incaltamintei curate si igienice, indepartand orice urma de murdarie si reducand astfel riscul de a aduce murdaria in casa sau in alte locuri.

Indiferent daca utilizati incaltamintea pentru activitati sportive, drumetii sau pur si simplu pentru plimbari in oras, peria SHOU HIGH este un instrument indispensabil pentru a mentine talpile incaltamintei curate si igienice. Aceasta perie este un must-have pentru orice persoana care doreste sa-si mentina incaltamintea in stare buna si sa o protejeze de deteriorare.
Din Gura in Gura