Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sneaker House Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 3 pareri
Perie Premium Shou - MID
4999 lei
Brand
SHOU
Cod produs
SHOUMid
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Shou Mid este o perie de curatat incaltamintea cu duritate medie, ideala pentru a elimina murdaria si petele persistente de pe pantofi, tenisi, cizme sau alte tipuri de incaltaminte. Perii acesteia sunt suficient de rigizi pentru a curata cu putere, dar in acelasi timp sunt delicati cu materialul si nu-l zgarie.

Cu Shou Mid, curatarea incaltamintei devine o sarcina usoara si rapida. Aceasta perie este perfecta pentru a indeparta murdaria de pe talpa si de pe suprafata incaltamintei, precum si pentru a curata zonele mai greu accesibile. Manerul ergonomic al periei asigura o priza ferma si confortabila, astfel incat sa puteti curata incaltamintea cu usurinta.

Aceasta perie de curatat incaltamintea este ideala pentru persoanele care sunt preocupate de aspectul curat si ingrijit al incaltamintei lor, dar si pentru cei care doresc sa-si protejeze investitia facuta in incaltaminte. Cu SHOU MID, puteti mentine incaltamintea curata si ingrijita cu usurinta si rapiditate, fara sa va faceti griji cu privire la deteriorarea materialului.

Indiferent daca doriti sa curatati incaltamintea pentru a o pastra in stare buna sau pentru a arata bine, SHOU MID este peria perfecta pentru a obtine rezultatele dorite. Aceasta perie este un instrument indispensabil pentru orice persoana care doreste sa-si mentina incaltamintea curata si ingrijita.
Din Gura in Gura